Premijeru priznanje “Zlatno turističko srce jugoistočne Evrope“

Mladen Novakovic   21. октобра 2015.   Коментари су искључени на Premijeru priznanje “Zlatno turističko srce jugoistočne Evrope“

Skupština Međunarodnog Centra za razvoj ugostiteljstva i turizma jugoistočne Evrope odlučila je da premijeru Srbije Aleksandaru Vučiću dodeli priznanje “Zlatno turističko srce jugoistočne Evrope“.

vucic-aleksandar-moja-srbija-rade-prelic-tanjug-main

U saopštenju tog centra navodi se da je Vučić prvi premijer koji je otvorio Međunarodni sajam turizma, da je dao veliki doprinos pokretanjem inicijative da se turizmu da prioritet u razvoju privrede Srbije i da je pokrenuo kampanju za odmor u Srbiji pod nazivom “Moja Srbija”.

Uvođenjem turističkih vaučera popunjeni su turistički kapaciteti i oživela je ugostiteljsko-turistička privrede u Srbiji, navedeno je u saopštenju i ukazano da turizam Srbije može da bude snažan pokretač-lokomotiva čitave privrede Srbije.

Premijeru Vučiću će nagrada biti uručena 12. novembra na međunarodnom festivalu ugostiteljstva, turizma i vina “Ugoturvin Festu 2015” u Hotelu “Slavija” u Beogradu.

Tom prilikom će biti uručena priznanja i drugima koji su zaslužni za razvoj i unapređenje turizma i ugostiteljstva regiona jugoistočne Evrope među kojima su i resorni ministri Rasim Ljajić i Predrag Gluhaković iz Republike Srpske kao i mnoge ugostiteljsko-turističke organizacije, kompanije, ustanove, pojedinci i turistički novinari.

Izvor: RTS