Počela izradnja košarkaškog terena u Pribojskoj Banji

Kompanija MOZZART u oktobru 2014. god pokrenula je akciju „Sto terena za jednu igru“ sa željom da pomogne u obnovi košarkaških terena širom Srbije, i sportski duh ponovo vrati u zemlju šampiona.

konacnoooo

 

Kako je sve teklo:

Cela akcija osmišljena je kao glasanje preko interneta a tereni sa najvećim brojem glasova (svakog meseca prvih deset) kao nagradu dobijali su delimičnu obnovu terena.

Meštani Pribojske Banje prijavili su svoj teren za obnovu, a preko društvene mreže facebook i stranice Pribojska Banja danonoćno pozivali na glasanje. Osim pozivanja za glasanje preko naše stranice, meštani veliku zahvalnost pridodaju i svim pojedincima koju su pozivali na glasanje preko sopstvenih profila kao i ostalim lokanim stranicama.

Nakon dobijanja delimične obnove meštani Pribojske Banje uputili su molbu opštini Priboj da im izadje u susret i obnovi asfaltnu podlogu terena odnosno deo koji nije obuhvaćen za obnovu preko mozzart-a. Čelni ljudi opštine Priboj imali su sluha za našu ideju i shvatili su važnost da se obnovi ceo teren.

Danas je počela obnova, a meštani Pribojske Banje još jednom su dokazali kako se zajedničkim snagama može mnogo toga postići. Meštani takođe naglašavaju da tokom glasanja nisu imali punu podršku rukovodstva škole, da su naišli na veliko nerazumevanje ali da su i bez njih uspeli u svojoj nameri. Uspeli smo isključivo zahvaljujući kompaniji MOZZART i opštini Priboj.

Veliko HVALA!

Omladina Banje!