Pribojska Banja predstavljena na 38. Međunarodnom sajmu turizma u Beogradu

Međunarodni sajam turizma u Beogradu ove godine održan je nešto ranije od 18. do 21. februara. Posetiocima je predstavljeno više od 1150 izlagača iz 53 zemlje sveta, a zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma bila je Slovenija.

12734069_819279681533365_8010968482939636333_n

Foto: fb stranica TOP

Pod sloganom „Gde još niste bili?“ u šest izložbenih hala okupio se veliki broj turističkih organizacija, agencija, hotela, turoperatora, planinskih centara, banja, jezera, gradova, regija i zemalja sa svih kontinenata koji su ponudili najbolje aranžmane i uslove za predstojeću turističku sezonu.

Ovogodišnji Sajam turizma, pored komercijalnog aspekta, odnosno prodaje turističkih aranžmana i promocije poslovnog imidža izlagača imao je veliki značaj za unapredjenje biznisa i jačanje poslovne saradnje. Takođe veliku korist od sajma turizma imao je i projekat “Moja Srbija” koji Vlada Republike Srbije i ove godine nastavlja da sprovodi.

Opštinu Priboj i njene turističke potencijale i ove godine predstavljala je Turistička Organizacija Priboj.

Predstavnici TOP zadovoljni su svojim učešćem i predstavljanjem pre svega  prirodnih, kulturnih i ugostiteljskih potencijala Priboja a podšku promociju pribojskog turizma dao je i ministar turizma Rasim Ljajić koji je ovom prilikom posetio štand i razgovarao sa direktorom TOP.

I ove godine najveće interesovanje posetilaca prilikom posete štandu bilo je usmereno ka banjskom i verskom turizmu odnosno ka Pribojskoj Banji.

Pribojska Banja Informativni sajt